Ongedierte in of rondom huis?


Professionele ongediertebestrijding – Scherpe prijzen

Bel nu: 085 800 2656!

Nu bereikbaar

Ongediertebestrijding Breda

Last van ongedierte in huis? Ongedierte komt in Breda in vele verschillende soorten voor. Als je last hebt van houtworm, wespen of kakkerlakken dan is het voor je eigen gemoedsrust wel zo verstandig om deze zo snel mogelijk te bestrijden. Professionele ongediertebestrijding uit Breda kan je hierbij helpen! Een ongediertebestrijder zorgt ervoor dat je in één keer van al het ongedierte af bent!

Op deze pagina lees je meer over het bestrijden van verschillende soorten ongedierte in huis, zoals bedwantsen en mieren, maar ook mollen en ratten! Ben je benieuwd naar de kosten van plaagdierbestrijding? Vraag dan vrijblijvend offertes aan van maximaal 6 bedrijven uit Breda, vergelijk en bespaar tot 40%!

Vind de beste ongediertebestrijder!

Het grote voordeel van het inschakelen van een ongediertebestrijder, is dat je al na één behandeling van je insecten in huis af bent! Via ons netwerk kom je in contact met meerdere plaagdierbestrijding bedrijven uit Breda, maar hoe weet je nou welke ongediertebestrijder het beste aanbod heeft?

Door vrijblijvend de prijzen van verschillende specialisten te vergelijken, weet je zeker dat je niets teveel betaalt. Bovendien is deze service gratis en vrijblijvend, zodat je helemaal nergens aan vastzit!

ongediertebestrijding in Breda

Navigeer op deze pagina direct naar:


Top 10 ongedierte in huis

 1. Muizen: het hele jaar te vinden in spouwmuren en in kelders.
 2. Wespen: bouwen ’s zomers een compleet wespennest in tuinen, dakgoten en muren.
 3. Houtwormen: vreten aan het hout in je huis in Breda.
 4. Boktorren: leggen larven in het hout, die het hout vervolgens aantasten.
 5. Ratten: brengen nare ziektes en bacteriën met zich mee.
 6. Zilvervisjes: zilverkleurige beestjes die voorkomen in vochtige ruimtes.
 7. Mieren: komen, voornamelijk ’s zomers, naar binnen in hun zoektocht naar voedsel.
 8. Bedwantsen: te vinden in bedden, te herkennen aan bedwantsbeten.
 9. Kakkerlakken: leven graag op warme, vochtige plekken.
 10. Mollen: graven een tunnelstelsel onder je tuin.

Kosten van ongediertebestrijding

Als je het ongedierte in huis wilt verjagen of verdelgen, dan komt een ongediertebestrijder zeker van pas. Veel mensen uit Breda zijn daarom nieuwsgierig naar de precieze kostprijs van ongediertebestrijding. De prijs is volledig afhankelijk van het soort ongedierte dat je wilt verdelgen. Voor het bestrijden van ratten, betaal je gemiddeld €90,- per nest. Heb je last van kevers of boktorren? Reken dan op een hogere prijs. Hierbij is het namelijk belangrijk dat je de hele verdieping laat bestrijden, dit kost ongeveer €300,- per verdieping. In de tabel hieronder vind je een indicatie van de kosten voor verschillende soorten ongediertebestrijding in Breda.

Soorten ongedierte Gemiddelde kosten voor ongediertebestrijding (inclusief arbeidskosten, bestrijdingsmiddelen en btw)*
Houtwormen €300,- per verdieping
Boktorren €300,- per verdieping
Muizen €85,- per nest
Ratten €90,- per nest
Zilvervisjes €60,- tot €70,- per keer
Wespen €65,- per nest
Mieren €75,- en €150,- per woning (alleen binnenshuis)
Bedwantsen €325,- per verdieping
Kakkerlakken €90,- per nest
Mollen €90,- per gazon

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van ongediertebestrijders uit Breda.


Vind een goedkope ongediertebestrijder in Breda!

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40% op de kostprijs.


Welke factoren beïnvloeden de prijs van ongediertebestrijding?

Natuurlijk is de totaalprijs van een ongediertebestrijder afhankelijk van verschillende factoren. Het soort ongedierte heeft een belangrijke invloed. Hoe lastiger de insecten zijn te verdelgen, des te hoger de kostprijs. Het bestrijden van bedwantsen is bijvoorbeeld veel arbeidsintensiever dan het verwijderen van een wespennest. Hierdoor liggen de prijzen een stuk hoger. Een tweede belangrijke factor zijn de arbeidskosten. Elk ongedierte bestrijdingsbedrijf hanteert namelijk z’n eigen arbeidskosten. Daarom kan dezelfde ongediertebestrijding bij het bedrijf A een stuk goedkoper zijn dan bij bedrijf B. Vergelijk daarom vrijblijvende offertes & bespaar op de totaalprijs.

Houtworm? Voorkom schade aan hout

Houtworm is een groot gevaar voor al het hout in huis. Houtworm is een larve, die zichzelf vanuit het hout een weg naar buiten vreet. Hierdoor ontstaan kleine gaatjes in het oppervlak. Eenmaal volwassen, ontwikkelt de houtworm zich tot een kever, zoals een boktor. De boktor legt opnieuw eitjes in het hout, waardoor er binnen de kortste tijd een houtworm plaag ontstaat.

ongediertebestrijding houtworm Breda

Houtworm bestrijden Breda

Het herkennen van houtworm in huis is niet altijd eenvoudig, omdat ze zich in het hout bevinden. Als je veel kleine gaatjes in het hout tegenkomt, dan is dat in ieder geval een indicatie van houtworm. Een andere manier om het probleem te herkennen, is door te controleren of er ook kevers aanwezig zijn. Bij het bestrijden van houtworm is het belangrijk dat je niet alleen de kevers, maar ook de larven aanpakt. Een ongediertebestrijder maakt hierbij vaak gebruik van gas. Gas vult namelijk ook de kleine hoekjes en gaten in het hout, waadoor alle houtwormen zullen sterven.

Boktor in huis? Wees er snel bij

Een boktor is een soort kever, wiens larven ook wel bekend zijn als houtworm. In tegenstelling tot houtwormen, is een boktor wel relatief eenvoudig te herkennen. De boktor is namelijk groot genoeg om met het blote oog te zien. Kenmerkend zijn de grijze vlekken op het schild van de boktor. Het is belangrijk om boktor goed te bestrijden, omdat de larven van deze soort ongedierte grote schade aan het hout aanrichten!


Boktorren of houtwormen in huis?

Vergelijk vrijblijvend offertes van ongediertebestrijders uit Breda en bespaar!


Boktor bestrijden Breda

Met het bestrijden van de boktor, kun je een plaag al snel onder controle krijgen. Toch kan het tot wel een jaar duren voordat je helemaal van de boktor en z’n larven af bent! De ongediertebestrijding van deze insecten verloopt voornamelijk hetzelfde als het bestrijden van houtwormen. Is de houten dakconstructie aangetast door boktorren en hun larven? Dan verloopt de ongediertebestrijding als volgt:

 • De ongediertebestrijder uit Breda boort gaten in hout.
 • In deze gaten slaat hij speciale pluggen.
 • Via deze pluggen spuit hij een bestrijdingsmiddel op oliebasis in het hout.
 • Het hout wordt doordrenkt door het bestrijdingsmiddel, de larven van de boktor overleven dit niet.

Muizen, bron van bacteriën

Muizen zijn kleine knaagdieren, die door veel mensen in Breda gevreesd worden. Niet gek, want ze zijn een bron van bacteriën in huis. Als je een muis ontdekt is de kans groot dat er nog één aanwezig is, schakel in dat geval zo snel mogelijk professionele ongediertebestrijding in. Muizen zijn vooral te herkennen aan krassend geluid in de muren, maar het kan ook voorkomen dat je muizenkeutels in keukenkastjes tegenkomt.


Video: tips om kakkerlakken en muizen te bestrijden


Muizen bestrijden: wat doet de ongediertebestrijder?

Als je plaagdierbestrijding inschakelt om van je muizenprobleem af te komen, dan zijn er verschillende soorten methodes waar je uit kunt kiezen. De ongediertebestrijding begint met een uitgebreide inspectie van de woning in Breda. Waar zitten de muizen en hoe groot is de plaag? De ongediertebestrijder past de methode dan volledig aan, aan je persoonlijke situatie.

In de meeste gevallen werkt gif het beste om van muizen af te komen. Maar wanneer je huisdieren in huis hebt, dan wil je niet dat zij per ongeluk in aanraking komen met het muizengif! Als dit het geval is dan kiest de ongediertebestrijder voor een huisdiervriendelijke methode om de muizen te vangen.

Rattenoverlast

Rattenoverlast is al even vervelend als een muizenplaag. Ook ratten brengen namelijk enge ziektes met zich mee. Als je gebeten of gekrabd wordt door een rat dan loop je het risico op onder andere salmonellose, rattenbeetziekte en het hantavirus. Je vindt ratten in riolen, spouwmuren kelders en plafonds, maar zijn ook te herkennen aan rattenkeutels en het buiksmeer dat ze achterlaten.


Last van muizen, ratten of ander ongedierte?

Vind een goedkope ongediertebestrijder in Breda!

Gratis offertes aanvragen


Ratten bestrijden, hoe werkt het?

Rattenoverlast komt in heel Nederland wel voor. De knaagdieren bevinden zich namelijk in landelijke én stedelijke omgevingen, zolang er maar water in de buurt is. Theoretisch gezien kan één rat tot wel 100 jongen per jaar voortbrengen, dus het is erg belangrijk om rattenoverlast snel aan te pakken.

Maar hoe doe je dit?

Een ongediertebestrijder maakt gebruik van verschillende technieken. Een rattenklem is een goede oplossing als het gaat om een kleine rattenplaag. Bij echte rattenoverlast zal de ongediertebestrijder naast rattenklemmen ook gebruik maken van gif, op deze manier ben jij het snelst van de ratten in huis af!

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes komen, tot groot ongenoegen van veel inwoners in Breda, in praktisch ieder huishouden voor. Ze bevinden zich vooral in vochtige huizen. Maar ook huizen met een lage luchtvochtigheid hebben plekken waar het vochtig genoeg is voor zilvervisjes. Het zijn kleine insecten maar ze richten veel schade aan, aan behang of boeken. Bij het behandelen van zilvervisjes behandelt de ongediertebestrijder verschillende plekken waar zilvervisjes vaak aanwezig zijn.

Wespennest verwijderen

Agressieve wespen zijn enorm gevaarlijk voor de omgeving. Voorkom pijnlijke en gevaarlijke wespensteken, en schakel plaagdierbestrijding in voor het verwijderen van een wespennest. Voordat de ongediertebestrijder het wespennest kan verwijderen, is het belangrijk dat alle wespen in het nest gedood zijn. Zit de opening van het nest aan de bovenkant, dan maakt de specialist gebruik van poeder. Bij een opening aan de onderkant gebruikt de specialist uit Breda schuim om het wespennest te vullen.

Meer informatie over wespenbestrijding.

ongedierte bestrijden Breda

Mieren bestrijden

Mieren in de tuin zijn al erg vervelend, maar des te vervelender als je ze steeds op je aanrecht tegenkomt. Mieren komen naar binnen om voedsel te zoeken. Zie je één mier? Dan wordt deze zeker gevolgd door meerdere. Het is dus belangrijk om de mier, ook al is het er maar één, zo snel mogelijk weg te halen. Ongediertebestrijding gebeurt onder andere met behulp van speciale lokdoosjes voor mieren.

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bevinden zich, zoals de naam al doet vermoeden, vooral in bed. Als je er last van hebt, dan is het belangrijk om de hele verdieping te behandelen. Je moet namelijk alle bedwantsen verdelgen, anders blijven ze zichzelf vermenigvuldigen. Bedwantsen zijn lastig te ontdekken. Je herkent ze vooral door de beten. Deze zien eruit als kleine rode stipjes of vlekjes op je huid.

Kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken staan erom bekend alles te overleven. Door het kleine formaat en de grote snelheid waarmee ze kunnen lopen, is het inderdaad erg lastig om kakkerlakken succesvol te bestrijden. Als je last hebt van kakkerlakken in huis, dan is het verstandig om hiervoor een professioneel ongedierte bestrijdingsbedrijf in te schakelen. Let na de ongediertebestrijding goed op hygiëne, om te voorkomen dat de kakkerlakken weer terugkeren.


Ongedierte in je huis in Breda?

Kies voor professionele ongediertebestrijding. Vergelijk specialisten en bespaar!


Last van mollen? Mollen vangen

Ondanks z’n schattige uiterlijk, valt ook de mol onder de categorie ongedierte. Mollen richten namelijk grote schade aan in tuinen. Door het gewroet in de grond raken graszoden los en ontstaat er al snel onkruid. Het vangen van mollen gebeurt op verschillende manieren: middels mollenklemmen, carbid of met een solar mollenverjager. Het ongedierte laat zich niet makkelijk vangen, schakel daarom professionele plaagdierbestrijding in.

Welke methode voor ongediertebestrijding?

Ongedierte in of rond het huis? Er is een ruim aanbod aan verschillende manieren van ongediertebestrijding. Bij het verdelgen van insecten of het verwijderen van ongedierte is het wel belangrijk dat de methode goed is afgestemd op het probleem. Je hebt de keuze uit onder andere:

 • Elektronische verjager: bij het verjagen van muizen en ratten.
 • Gatenstopper: om de ingang voor knaagdieren te blokkeren.
 • Poeder schuim of korrels: met gif bestrijd je muizen, ratten, wespen en bedwantsen.
 • Lokdozen: voor het lokken van knaagdieren en zilvervisjes.
 • Gas: om houtwormen, boktorren en kevers te verdelgen.

Ongediertepreventie

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Wil je graag voorkomen dat wespen bij jou thuis een wespennest bouwen? Of wil je liever geen ongedierte in huis terugvinden? Naast ongediertebestrijding kun je de specialisten namelijk ook inschakelen voor ongediertepreventie. Deze dienst bestaat onder meer uit periodieke controles in huis. Bij de eerste signalen van ongedierte in huis neemt de specialist al maatregelen, zodat je een plaag voor bent!

Ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren

Ongedierte komt natuurlijk niet alleen maar in woningen voor, maar ook in bedrijfspanden. Voor je eigen gezondheid en voor die van je medewerkers, is het belangrijk om zo snel mogelijk plaagdierbestrijding in te schakelen. In sommige gemeentes kun je via de gemeente een ongedierte bestrijdingsbedrijf inschakelen. Online vind je een lijst van samenwerkende gemeentes. Zit jouw gemeente er niet tussen? Neem dan contact op om te kijken wat de bedrijven uit Breda voor je kunnen betekenen!

Bij jou in de provincie:

Eindhoven | Tilburg | Breda | Den Bosch | Helmond | Roosendaal

vakkundige ongediertebestrijder Breda

Voordelen ongediertebestrijder Breda

 • Je bent verzekerd van kwaliteitswerk.
 • Een ongediertebestrijder werkt snel en effectief.
 • Je weet zeker dat je van al het ongedierte verlost bent.
 • Je bespaart jezelf een hoop waardevolle tijd en energie.

Last van ongedierte?

Schakel een ongediertebestrijder in via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op je gemak diverse offertes van bestrijders uit Breda.

Bespaar tot 40%

Kies voor de ongediertebestrijder met de beste offerte en bespaar.


Besparen op ongediertebestrijding? Gratis offertes vergelijken

Last van wespen in de tuin? Of ben je de insecten in huis helemaal zat? Schakel dan plaagdierbestrijding in. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten, als je een goedkoop bedrijf vindt. Gelukkig vind je deze eenvoudig met behulp van onze gratis service! Vul het offerteformulier in en vergelijk de prijzen van maximaal 6 bedrijven uit je eigen regio. Kies het bedrijf met de scherpste prijs en bespaar!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!