Wil jij je omzet ook verhogen?

Profiteer van de voordelen van onze leadservice!

Nu aanmelden

Verhoog je omzet met ongediertebestrijding leads!

Ben je ongediertebestrijder, of heb je een bedrijf in de ongediertebestrijding? Vind je het moeilijk om nieuwe klanten te werven? Door bij ons ongediertebestrijding leads te kopen wordt de acquisitie van klanten heel gemakkelijk. Dankzij de handmatige selectie in ons servicecenter leveren wij altijd kwalitatieve leads. Bovendien betaal je bij ons een vaste prijs per lead en per lead die je ontvangt. Je loopt dus geen enkel risico!

Probeer de service gratis uit!

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. We sturen je gratis 5 hoogwaardige leads op, zodat je onze kwaliteit kunt ervaren. Het uitproberen is geheel vrijblijvend, dus zonder verplichtingen.

Wat zijn ongediertebestrijding leads?

Een lead is een aanvraag voor het laten uitvoeren van ongediertebestrijding. Iemand heeft op onze website een aanvraag gedaan en toont daarmee interesse voor jouw diensten. Deze persoon is daarmee een potentiële klant. Bij ons gaat het vaak om een vrijblijvende offerteaanvraag.

Wanneer je online aanvragen van ons ontvangt, neemt je vervolgens zelf contact op met de potentiële klanten. Je doet ze een aantrekkelijk aanbod, om de klus binnen te halen.

Bij ons ontvang je alleen kwalitatieve leads, omdat alle aanvragen handmatig gesorteerd worden in ons servicecenter. Ook wordt de kwaliteit van elke aanvraag beoordeeld. Alleen kwalitatieve leads worden doorgestuurd.

Voordelen van onze service

Wat zijn de grootste voordelen van onze leadservice?

 • Kwaliteit: een handmatige controle door ons servicecenter zorgt ervoor dat je alleen kwalitatieve leads ontvangt. Bij onvoldoende kwaliteit kun je leads reclameren.
 • Geen risico: eenvoudig omzet verhogen, want je betaalt alleen voor ontvangen leads. We doen niet aan abonnementen.
 • Vaste prijs per lead: het rendement van je investering is dus gemakkelijk te berekenen.
 • Keuze: leads op basis van vergelijken of op exclusieve basis.

Ongediertebestrijding leads kopen: hoe werkt dat?

Wanneer je besluit bij ons leads te kopen vul je het contactformulier in. Wij nemen we snel telefonisch contact met je op. Je geeft in dit gesprek zelf aan voor welke ongediertebestrijdingsklussen je aanvragen wilt ontvangen en in welke regio je actief bent.

Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn in Google, zodat potentiële klanten bij ons hun aanvraag doen.

Elke lead komt eerst binnen in ons servicecenter, waar gecontroleerd wordt of alle contactgegeven compleet zijn en of de opdracht duidelijk is. Als dat het geval is, sturen we de lead door. Je neemt vervolgens zelf contact op met de klant en handelt de klus verder zelf af.

Altijd kwalitatieve leads

Een van de grote voordelen van onze B2C service is dat we alleen kwalitatieve ongediertebestrijding leads doorsturen. Hoe zorgen we voor die kwaliteit?

Iedere online aanvraag van een potentiële klant komt eerst binnen op ons servicecenter. Daar wordt elke aanvraag handmatig gecontroleerd op kwaliteit. Er wordt onder meer gekeken of de contactgegevens volledig zijn en of de opdracht duidelijk is beschreven. Pas dan sturen we de aanvraag aan jou door.

Zit er toch een lead tussen van onvoldoende kwaliteit? Dan is het mogelijk om deze te reclameren.

Betaal per lead

Onze service in leadgeneratie is duidelijk en transparant.  Bij ons betaal je een vast bedrag per lead en je betaalt alleen voor de ongediertebestrijding leads die je ontvangt.

Wij doen bijvoorbeeld niet aan ingewikkelde abonnementen of hoge instapkosten. Het voordeel hiervan is dat je het rendement van je investering gemakkelijk kunt berekenen. Bovendien loop je geen enkel risico, omdat je enkel betaalt voor de ontvangen leads.

Leads op exclusieve basis

Je hebt keuze uit twee soorten leads: op basis van vergelijken of op basis van exclusiviteit. Bij leads op basis van vergelijken, sturen we een aanvraag door naar verschillende ongediertebestrijders. Door een aantrekkelijk aanbod te doen, haal je vervolgens de klus binnen.

Naast leads kopen op basis van vergelijken is het bij ons ook mogelijk om leads op exclusieve basis af te nemen. Wat houdt dat in? Wanneer je op exclusieve basis ongediertebestrijding leads koopt, ben jij de enige die die aanvragen ontvangt. Er zit dus geen concurrentie meer op, waardoor je een hogere kans hebt om de klant binnen te halen.


Betaal alleen voor ontvangen leads!

Bereken het rendement van je investering eenvoudig.

Probeer het gratis!

Welke type leads wil je ontvangen?

Je geeft bij ons aan voor welke soorten ongediertebestrijding je graag leads wilt ontvangen.

Wij krijgen voor het bestrijden van de volgende dieren veel aanvragen binnen:

 • Houtworm
 • Boktor
 • Muizen
 • Ratten
 • Zilvervisjes
 • Wespennesten
 • Mieren
 • Bedwantsen
 • Kakkerlakken
 • Mollen
Zit jouw specialisatie er niet tussen? Dat is geen probleem! Vul het contactformulier in, in overleg met ons is er veel mogelijk.

Daarnaast geef je aan in welke provincie je bedrijf actief is. Op die manier krijg je alleen online aanvragen van klussen die jij doet en die in jouw gebied liggen.

Ook ongediertebestrijding leads inkopen? Neem nu contact op!

Vind je het lastig om klanten te werven voor je ongediertebestrijdingsbedrijf? Wil je graag je omzet verhogen? Met onze leadservice wordt het vinden van klanten heel eenvoudig. Je hoeft verder geen geld in marketing te investeren.

Je loopt bij ons geen enkel risico: je betaalt alleen voor ontvangen leads en ook een vaste prijs per lead!

Ben je overtuigd van onze voordelen?

Je mag onze service vrijblijvend testen! Vul het contactformulier in en je ontvangt gratis 5 ongediertebestrijding leads in jouw regio!

Ja, ik wil mijn omzet verhogen!