Ongedierte in of rondom huis?


Professionele ongediertebestrijding – Scherpe prijzen

Bel nu: 085 800 2653!

Nu bereikbaar

Ongediertebestrijding Huissen

Hoe schoon jij je woning in Huissen ook houdt, er is altijd de kans op ongedierte. Ongedierte in huis is niet alleen heel vervelend, maar ze brengen in sommige gevallen ook enge ziektes en bacteriën met zich mee! Met behulp van professionele ongediertebestrijding ben jij in één keer van je overlast af!

Ben je benieuwd welk ongedierte een ongediertebestrijder voor jou bestrijd? Op deze pagina lees je meer over de ongediertebestrijding van diverse soorten ongedierte en insecten. Wil je meer informatie over de kosten en voorwaarden? Vergelijk dan vrijblijvend offertes van maximaal 6 specialisten uit Huissen!

Vind de beste ongediertebestrijder!

Wil je graag in één keer van het ongedierte in huis af zijn? Schakel dan een professioneel ongediertebestrijder in! Het bestrijden van ongedierte wordt met grote zorgvuldigheid gedaan, zodat je zeker weet dat de insecten niet terugkeren. Maar hoe vind je nu een ervaren ongediertebestrijder? Via ons netwerk! Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvend tot wel 6 offertes van specialisten uit je eigen regio!

ongediertebestrijding Huissen

Navigeer op deze pagina direct naar:


Top 10 ongedierte in huis

 1. Muizen: het hele jaar actief en in huis vooral te vinden op zolders en in spouwmuren.
 2. Wespen: wespen komen vooral in de zomer voor en bouwen hun wespennest in oude vogelhuisjes of onder dakgoten.
 3. Houtwormen: deze larven eten zichzelf door het hout en tasten houtwerk ernstig aan.
 4. Boktorren: zij leggen hun larven in het hout, die zichzelf vervolgens door het hout eten.
 5. Ratten: een bron van bacteriën in huis, te herkennen aan uitwerpselen en knaagschade.
 6. Zilvervisjes: zilverkleurige beestjes die voorkomen in vochtige ruimtes.
 7. Mieren: leven voornamelijk buiten, maar komen naar binnen om voedsel te zoeken.
 8. Bedwantsen: kleine insecten die vooral te vinden zijn in bedden.
 9. Kakkerlakken: leven graag op warme, vochtige plekken.
 10. Mollen: graven een tunnelstelsel onder je tuin.

Kosten van ongediertebestrijding

Wil je graag het ongedierte in huis laten behandelen? De kosten voor het inschakelen van een ongedierte bestrijdingsbedrijf verschillen per situatie. In de tabel hieronder vind je wel een indicatie van de kostprijs. Voor het bestrijden van knaagdieren betaal je ongeveer €85,- tot €90,- per nest. Heb je zilvervisjes in huis? Voor het bestrijden van deze insecten liggen de prijzen gemiddeld tussen de €60,- en €70,- per keer. Houtwormen, bedwantsen en boktorren bestrijden is vaak een duurdere klus. Voor het bestrijden van houtwormen en boktorren ligt de prijs gemiddeld rond de €300,- per verdieping. Wil jij je bedwantsen bestrijden? Reken dan op een gemiddelde prijs van €325,- per verdieping.

Soorten ongedierte Gemiddelde kosten voor ongediertebestrijding (inclusief arbeidskosten, bestrijdingsmiddelen en btw)*
Houtwormen €300,- per verdieping
Boktorren €300,- per verdieping
Muizen €85,- per nest
Ratten €90,- per nest
Zilvervisjes €60,- tot €70,- per keer
Wespen €65,- per nest
Mieren €75,- en €150,- per woning (alleen binnenshuis)
Bedwantsen €325,- per verdieping
Kakkerlakken €90,- per nest
Mollen €90,- per gazon

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan van ongediertebestrijders uit Huissen.


Ongediertebestrijder in Huissen gezocht?

Vind de juiste specialist met behulp van ons netwerk, en bespaar tot 40%!


Welke factoren beïnvloeden de prijs van ongediertebestrijding?

De uiteindelijke kosten van de ongediertebestrijding worden beïnvloed door verschillende factoren. Het soort ongedierte speelt een belangrijke rol: voor het behandelen van houtworm liggen de prijzen een stuk hoger dan bij het vangen van ratten of het verwijderen van een wespennest. Dit komt omdat het verdelgen van houtworm een stuk ingewikkelder is. Een andere belangrijke factor zijn de arbeidskosten. De arbeidskosten verschillen namelijk per ongedierte bestrijdingsbedrijf in Huissen. Als je zeker wilt zijn van de scherpste prijzen voor je ongediertebestrijding, dan doe je er verstandig aan om offertes van diverse bedrijven met elkaar te vergelijken.

Houtworm? Voorkom schade aan hout

Houtworm is een verzamelnaam voor verschillende soorten larven. Deze larven eten zichzelf een weg door het hout, totdat ze volwassen zijn. Eenmaal volwassen leggen ze opnieuw larven in het hout. Het probleem hiermee, is dat een houtworm plaag in korte tijd erg groot wordt. Houtworm bij houten meubels is enorm vervelend, maar houtworm in de dakconstructie kan serieuze schade aanrichten.

houtworm bestrijden Huissen

Houtworm bestrijden Huissen

Als je kleine gaatjes in het hout ontdekt, dan is de kans groot dat je last hebt van larven. Het is belangrijk dat je alle houtwormen verdelgt en daarom is het raadzaam om een ongediertebestrijder uit Huissen in te schakelen. In de meeste gevallen maakt de specialist uit Huissen tijdens de ongediertebestrijding gebruik van gas. Met gas bereikt de ongediertebestrijding namelijk ook de moeilijk bereikbare plekken, waardoor hij zeker weet dat hij het complete besmette oppervlak behandelt. Met deze methode is de houtworm plaag gelukkig snel onder controle te krijgen. Toch kan het in ernstige gevallen voorkomen dat het wel een jaar duurt om houtworm volledig te verdelgen!

Boktor in huis? Wees er snel bij

Boktorren zijn groot genoeg om met het blote oog te zien. Deze kleine torren herken je onder andere aan de grijze vlekken op het schild van de boktor. De boktor zelf heeft gelukkig geen lang leven, maar ze leggen wel hun eitjes in het hout. Deze larven eten zich uiteindelijk weer een weg uit het hout, waardoor de schade nog groter wordt.


Boktorren of houtwormen in huis?

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar op de plaagdierbestrijding!


Boktor bestrijden Huissen

In grote lijnen verloopt de ongediertebestrijding van de boktor op dezelfde manier als dat van houtwormen. De ongediertebestrijder uit Huissen maakt gebruik van een gas, omdat dit ook lastig te bereiken hoeken opvult. Gaat het om een kleiner houten element of meubelstuk dat is aangetast door de boktor? Dan kun je dit ook zelf nog met kou bestrijden. Stop het hout in een plastic zak en bewaar deze tot twee weken in de vriezer. Na deze twee weken is het ongedierte gestorven. Uiteraard is het niet handig om een grotere plaag op deze manier te bestrijden.

Muizen, bron van bacteriën

Veel mensen krijgen alleen al bij het woord ‘muizen’ kippenvel. Ze zijn dan ook één van de meest vervelende soorten ongedierte in huis. Ze bevinden zich graag in of tussen muren en op zolders. Je herkent ze meestal doordat je ze ziet lopen, maar je kunt ze ook opmerken doordat je krassende geluiden in de muur hoort, of als je muizenkeutels in huis tegenkomt.


Video: tips om kakkerlakken en muizen te bestrijden


Muizen bestrijden: wat doet de ongediertebestrijder?

Muizen in huis? De professionele ongediertebestrijding zorgt dat je snel en effectief van de muizenplaag af bent! Het bestrijden van muizen gaat vaak op een andere manier dan het verdelgen van insecten.

De ongediertebestrijder uit Huissen maakt gebruik van diverse bestrijdingsmethodes om de beesten te vangen. Een bekend voorbeeld zijn de lokdozen en muizengif. De specialist lokt de beesten met eten, waarna ze gevangen of vergiftigd worden. Er zijn ook speciale elektronische verjagers verkrijgbaar. Deze zenden een geluid uit waar knaagdieren geïrriteerd en gestrest van raken. Voor mensen is dit geluid gelukkig niet waarneembaar.

Rattenoverlast

Ratten zijn een vervelend soort ongedierte die ziektes en bacteriën met zich meebrengen. Doordat ze zich bovendien het hele jaar door voortplanten, ontstaat al snel rattenoverlast in huis. De bruine rat is de meest voorkomende soort in Nederland. Deze bevindt zich in zowel stedelijke als landelijke gebieden waar water is. Ze verstoppen zich onder andere in riolen, kelders, spouwmuren en plafonds.


Last van muizen, ratten of ander ongedierte?

Vergelijk vrijblijvend offertes van ongediertebestrijders uit Huissen en bespaar!

Gratis offertes aanvragen


Ratten bestrijden, hoe werkt het?

Is er sprake van een rattenoverlast in huis in Huissen? Er zijn een aantal manieren waarmee je zelf de ratten verjaagt. Met gif, bijvoorbeeld. Maar wanneer je huisdieren of kleine kinderen rond hebt lopen, dan wil je absoluut niet dat zij in aanraking komen met rattengif. Het is dan verstandig om een professioneel ongediertebestrijder in te schakelen.

Hoe gaat een ongediertebestrijder precies te werk?

Een ongediertebestrijder uit Huissen zal eerst een korte inspectie uitvoeren, om vast te stellen hoe groot het probleem is. Hij past de ongediertebestrijding aan, aan de situatie. Heb je kinderen in huis, dan voert hij de plaagdierbestrijding op een kindvriendelijke manier uit.

Zilvervisjes bestrijden

De meeste inwoners van Huissen zijn bekend met zilvervisjes. Zilvervisjes zijn kleine insecten die vooral leven in vochtige ruimtes. Ze zijn zilver van kleur en vreten aan behang of boeken. Voorkom schade, en schakel direct professionele plaagdierbestrijding in. De ongediertebestrijder dicht de naden en kieren in huis en gebruikt een middel om de zilvervisjes te verdelgen. Alleen met een goede binnentemperatuur en luchtvochtigheid voorkom je zilvervisjes zoveel mogelijk.

Wespennest verwijderen

Heb je een wespennest in je tuin in Huissen ontdekt? Probeer de wespen nooit zelf te verwijderen. Een volgroeid wespennest bevat mogelijk tot wel 5.000 wespen! Kom je te dicht bij het wespennest in de buurt, dan is de kans groot dat de wespen agressief worden. Een ongediertebestrijder beschikt over de juiste kleding en gereedschappen om een wespennest inclusief wespen veilig te verwijderen.

Meer informatie over wespenbestrijding.

ongedierte bestrijden

Mieren bestrijden

Mieren leven eigenlijk voornamelijk buiten, maar dringen in hun zoektocht naar voedsel ook wel naar binnen. Als je niet weet hoe de mieren je woning in Huissen binnenkomen, dan is het verdelgen van deze insecten ook erg lastig. Een ongediertebestrijder zal daarom allereerst op zoek gaan naar de oorzaak van de mierenplaag. Weet je wel waar de mieren naar binnenkomen? Strooi hier dan een beetje koffiedik om mieren uit de buurt te houden.

Bedwantsen bestrijden

Als je in Huissen last hebt van bedwantsen, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een professioneel ongediertebestrijder in te schakelen. De ongediertebestrijding van bedwantsen vereist zoveel kennis en ervaring dat het zelfstandig eigenlijk niet te doen is.

Je kunt bedwantsen voornamelijk herkennen aan de beten van bedwantsen. Dit zijn kleine rode, jeukende bultjes op je huid. Kenmerkend is dat er vaak meerdere bultjes vlak bij elkaar zitten.

Kakkerlakkenbestrijding

Als je één kakkerlak in huis hebt, dan heb je al snel last van een complete kakkerlakken plaag! Kakkerlakken bestrijding is iets wat je het beste kunt overlaten aan een ongedierte bestrijdingsbedrijf. Zeker als je in één keer van de kakkerlakken verlost wilt zijn. Kakkerlakken zijn namelijk erg goed bestand tegen verschillende verdelgingsmiddelen. Een specialist zorgt voor een grondige en volledige bestrijding.


Ongedierte in je huis in Huissen?

Kies voor professionele ongediertebestrijding. Vergelijk specialisten en bespaar!


Last van mollen? Mollen vangen

Mollen zien er misschien heel schattig uit, maar voor iedereen die graag tuiniert zijn ze een ware plaag! Mollen graven onder het oppervlak in no-time een compleet gangenstelsel. Wil je mollen zoveel mogelijk voorkomen? Plaats dan geurende planten in de tuin. Het verjagen van mollen is niet gemakkelijk. Een specialist maakt gebruik van 3 soorten bestrijdingsmethodes:

 • Mollenklemmen
 • Carbid
 • Solar mollenverjagers

Welke methode voor ongediertebestrijding?

Wanneer je last hebt van ongedierte, dan heb je doorgaans de keuze uit verschillende soorten bestrijdingsmethodes. Welk middel het meest geschikt is, is afhankelijk van het probleem.

 • Elektronische verjager: bij het verjagen van muizen en ratten.
 • Gatenstopper: om de ingang voor knaagdieren te blokkeren.
 • Poeder schuim of korrels: met gif bestrijd je muizen, ratten, wespen en bedwantsen.
 • Lokdozen: voor het lokken van knaagdieren en zilvervisjes.
 • Gas: om houtwormen, boktorren en kevers te verdelgen.

Ongediertepreventie

Heb je onlangs ongedierte uit je huis verjaagd of wil je graag een insectenplaag voorkomen? Naast het verjagen van ongedierte is een specialist je ook graag van dienst bij ongediertepreventie. Hierbij helpt de plaagdierbestrijding met het voorkomen van insecten of ander ongedierte in huis. Deze dienst bestaat uit onder meer periodieke controles en een eventuele bestrijding wanneer dit nodig is.

Ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren

Ongedierte komt zowel voor in particuliere woningen als bedrijvenpanden. Voor de algehele hygiëne is het wel zo belangrijk om de insecten of het ongedierte zo snel mogelijk te verwijderen of verjagen. Ongediertebestrijding is, zeker in een groot bedrijvenpand, niet altijd een voordelige keuze. In sommige gemeentes kun je ongedierte via de gemeente laten bestrijden, waardoor je flink bespaart!

Bij jou in de provincie:

Nijmegen | Apeldoorn | Doetinchem | Harderwijk | Wijchen | Nijkerk

ongediertebestrijder Huissen

Voordelen ongediertebestrijder Huissen

 • Je weet zeker dat je van al het ongedierte verlost bent.
 • Een ongediertebestrijder werkt snel en effectief.
 • Je bent verzekerd van kwaliteitswerk.
 • Je bespaart jezelf een hoop waardevolle tijd en energie.

Last van ongedierte?

Schakel een ongediertebestrijder in via het offerteformulier.

Vergelijk offertes

Vergelijk op je gemak diverse offertes van bestrijders uit Huissen.

Bespaar tot 40%

Kies voor de ongediertebestrijder met de beste offerte en bespaar.


Besparen op ongediertebestrijding? Gratis offertes vergelijken

Wil je eindelijk van je rattenoverlast of ander ongedierte af maar wil je niet teveel betalen voor de plaagdierbestrijding? Goed nieuws: wanneer je gebruik maakt van onze gratis en vrijblijvende service, bespaar je gemakkelijk tot wel 40% op de totaalprijs! Hoe? Door de offertes van diverse ongedierte bestrijdingsbedrijven met elkaar te vergelijken. Kies het bedrijf dat jou het beste aanbod doet en bespaar!

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!